Vain yrityksen pääkäyttäjä voi poistaa yrityksen ohjelmasta. Tieto yrityksen poistamisesta päivittyy seuraavaan mahdolliseen kuukausilaskuun.
Tärkeää: Jos poistat yrityksen, sen tiedot poistuvat kokonaan ohjelmasta. Suosittelemme arkistoimaan yrityksen tiedot ennen poistamista.
Yrityksen poistaminen
Klikkaa ohjelman vasemmasta yläkulmasta kolmea pistettä.
Eteesi avautuu listaus ohjelmaan lisätyistä yrityksistä.
Klikkaa poistettavan yrityksen nimen perässä olevaa roskakorin kuvaketta.
Ohjelma pyytää vahvistamaan poiston salasanalla. Käytä samaa salasanaa, jolla kirjaudut sisään ohjelmaan.

