Siirry pääsisältöön

Käyttäjän poistaminen

Tästä ohjeesta löydät askeleet käyttäjätilin poistamiseen tai käyttöoikeuksien rajoittamiseen Passeli Meritissä.

 

1. Käyttäjän poistaminen kokonaan ohjelmasta

 

Kun haluat poistaa käyttäjän yrityksen tiedoista, siirry valikkoon:
​Asetukset – Yrityksen tiedot – Käyttäjät.

 

  • Valitse poistettava käyttäjä listasta klikkaamalla rivi aktiiviseksi.

  • Paina roskakori-kuvaketta ylhäältä vasemmalta.

  • Vahvista poisto ohjelman pyytäessä varmistusta.

 

Huom! Jos poistit käyttäjän, jolla on ollut Lisäkäyttäjän oikeudet, eikä halua siirtää oikeuksia toiselle käyttäjälle, ei tieto siirry automaattisesti laskutukseen. Eli jos haluat lisäkäyttäjän lisenssin pois sopimukselta ja sitä myötä laskulta, tulee poistosta laittaa erikseen sähköpostia (pääkäyttäjän sähköpostista) osoitteeseen [email protected].

 

2. Oikeuksien muuttaminen: Lisäkäyttäjästä Rajoitetuksi käyttäjäksi

 

Jos haluat säilyttää käyttäjän, mutta poistaa maksullisen lisenssin, klikkaa käyttäjälistassa kyseisen henkilön kohdalta Muuta.

 

Muuta käyttäjän oikeuksia

 

Muuta-painikkeen takaa avautuu näkymä, jossa voit määritellä oikeuksia tarkemmin:

 

  • Vaihda valinta kohdasta Lisäkäyttäjästä Rajoitetuksi käyttäjäksi, mikäli lisäkäyttäjä-lisenssille ei ole enää tarvetta.

  • Mikäli haluat säilyttää lisenssin mutta rajata toimintoja, voit tehdä sen samassa näkymässä pitämällä "Lisäkäyttäjä"-valinnan aktiivisena.

 

Huom! Jos muutit Lisäkäyttäjän Rajoitetuksi käyttäjäksi, eikä halua siirtää oikeuksia toiselle käyttäjälle, ei tieto siirry automaattisesti laskutukseen. Eli jos haluat lisäkäyttäjän lisenssin pois sopimukselta ja sitä myötä laskulta, tulee poistosta laittaa erikseen sähköpostia (pääkäyttäjän sähköpostista) osoitteeseen [email protected].

 

Käyttöoikeuksien määrittely
Vastasiko tämä kysymykseesi?