Käyttäjäkohtaisia asetuksia ja tilinhallintaa pääset muokkaamaan valikossa:
Yrityksen tiedot > Minun tilini.
Osasto- ja varastokohtaiset oletusasetukset
Voit kytkeä käyttäjätilisi tiettyyn osastoon ja varastoon käyttämällä kenttiä:
Oletusasetuksena tarjottava osasto
Oletusasetuksena tarjottava varasto
Tämä toiminto nopeuttaa työskentelyä, jos laadit laskuja aina tietylle osastolle tai varastolle, jolloin ohjelma tarjoaa niitä automaattisesti myyntilaskulle.
Huom! Oletusasetus ei estä muiden osastojen tai varastojen käyttöä; se on tarkoitettu ainoastaan helpottamaan ja nopeuttamaan laskuttajan rutiinityötä.
Salasanan vaihtaminen
Voit vaihtaa kirjautumissalasanasi samassa näkymässä:
Kirjoita nykyinen voimassa oleva salasana.
Kirjoita uusi salasana kahteen kertaan.
Tallenna tiedot, minkä jälkeen uusi salasana on käytössäsi.
Välimuistin ja paikallisen muistin tyhjentäminen
Jos ohjelman käytössä ilmenee teknisiä häiriöitä tai haluat päivittää selaimen tallentamat asetukset, voit käyttää huoltotoimintoja:
Välimuistin (evästeiden) poistaminen: Tyhjentää selaimen välimuistiin tallennetut tiedot.
Poista LocalStorage: Tyhjentää selaimen paikalliseen muistiin tallennetut asetukset ja oletukset.
Käyttäjätilin poistaminen
Minun tilini -valikossa on mahdollista poistaa koko käyttäjätili. Tärkeää: Tili voidaan poistaa vasta, kun kaikki kyseisen käyttäjän ohjelmaan lisäämät yritykset on poistettu ensin.


