Siirry pääsisältöön

Sulje tilikausi

Suosittelemme sulkemaan tilikauden, kun olet saanut tilinpäätöksen ja veroilmoituksen tehtyä, jotta tiedot eivät muuttuisi myöhemmin, esimerkiksi jos tallennat joskus vahingossa tositteen väärälle kaudelle.

 

Avaa valikko: Asetukset > Kirjanpidon asetukset > Tilikaudet.

 

Klikkaa suljettava tilikausi auki ko. kauden riviltä ja ota ruksi pois ruudusta: Aktiivinen. Tallenna.

Vastasiko tämä kysymykseesi?